Olipahan vuosisadan tuparit. Meteliä, humalaa, kivaa, huippua, lämpömittarin menetys, sammunut Läjä sängyllä, tiskaava Niko, kivoja lahjoja, juoruilua parvekkeella, hyvää boolia, pulloja joka paikassa, kaasis keittiön lattialla, uhkauksia postiluukusta, lattia + esim. kaukosäädin tahmeana. Ja mitä helvettiä olette tehneet noille lasipinnoille, ne on ihan laamittuja kaikki, myös rappukäytävässä, haha. Kiitos teille :D naatin valvovia ominaisuuksia tuli kyllä kaipailtua. Samalla mietin että miten naat olisi mahtunut tänne, hän kun vie pituudellaan kahden ihmisen tilan. Ja siihen kun lisätään erinäiset juoksentelut ja kaatuilut niin menee jo kolmen ihmisen tila. Ei tässä auta muu kuin pitää omat tuparit pelkästään naatille, niin se on.

Taisi muuten olla kaikki sivupersoonatkin läsnä, Merkelettä myöten.
Pikkujoulut täällä sitten seuraavaks! (joo ehkä ei)

Hyvä ettei ollu ihan kesyt tuparit kun niiden takia saatiin Mika matkustamaan ensi kertaa junalla, Jalka velkoihin, kaasis nälkiintymään ja narvi vararikkoon :)

Mutta meikä ainakin tykkäs! Ja sudet on/oli kivoja :)

Kohta tai joskus lähden viemään noita pulloja kauppaan, vähänkö rikastun hei. En varmaan edes saa vietyä niitä kaikkia kerralla, hoh.
Sitten pitäis vielä siivota tuo lattia, hahah, naurattaa.


varmasti.jpg


np. Andrew W.K. - Party Hard