On taas jotenkin tylsää. En tiiä oikein mistä kirjoittaisin, mutta haluan kirjoittaa nyt vaan jotain, vaikka ihan vähän vaan.
Oon ollut nyt iltavuorossa koko viikon (paitsi ma), ja se on tuntunut aika mukavalta koska ei väsytä, ja saa elää pimeällä. Mutta koska nukun pitkään niin ei siinä päivässä oikein ole muuta kuin se työ ja sitten jotain koomaamista töiden jälkeen. Eipä sillä, ei siinä päivässä muutenkaan olisi mitään ihmeellistä. Ja mieluiten teen juttuja illalla/yöllä. Mutta täällä kun asuu muitakin niin en voi tehdä mitään äänekästä. Muu talo on unessa vähintään 3 tuntia ennen minua. Aloitan itse vasta silloin kun muut lopettaa. Ezillai.

Ja mietin nyt että mitä tekisin erään asian suhteen vai tekisinkö mitään. Periaatteessa tiedän mitä haluaisin tehdä mutta en oikein tiiä että mihin se johtaisi. *mietteliäs ilme*

Joo ja hitto vie, olen kai alkanut tykätä Keirasta. Ainakin enemmän kuin ennen. Näin tänään vähän aikaa sitten jonkun uuden leffamainoksen, jossa hänellä oli ihana puku. Ehkäpä se on nyt viime aikoina ollut paremmissa (ts. tietynlaisissa/erilaisissa) rooleissa, niin minäkin voin tykätä. Jaa?

Menenpä tästä kohta kuuntelemaan pari Mew'n levyä läpi ja piirtämään.

Psst, kohta on keskiyö.

EDIT: Mitäs hiivattia, blogin kello on 10 min jäljessä omista kelloistani?
EDIT 2: Jaa, nämä tallentuu aina viiveellä vai? Paska.


np. Mew - Circuitry Of The Wolf