Jåå, kävin tänään iskän kanssa ukilla. Jeejee. Ehkä ensi kerralla saan aikaiseksi ihan jotain lahjantapaistakin iskälle. Huoh.
Joo ja töissä menikin tänään vain tunti! Mutta tuntikorttiin laitan tietenkin kaksi tuntia. Siitähän saa tuplapalkankin, hohohohoho! Ja tällä kertaa löysin lattialta kopeekkoja. Ihme paikka.

Näin yöllä painajaista rotista, joilla oli kiiluvat, vihreät silmät. Olin siinä töissä jossain paikassa, ja sitten kun sieltä lähti kaikki muut pois niin valot alkoi reistailla ja sammua itsestään. Ja aina silloin kun ne sammui ja menin johonkin toiseen huoneeseen niin sen paikan vintiltä alkoi kuulua perkeleellinen rotankikatus ja ne kuiskaili jtn pahaenteistä ja alkoi hiipiä alas sieltä kun en ollut samassa huoneessa. Sitten kun käännähdin ne aina vilahti äkkiä takaisin ylös ja hihittivät vaan demonisesti. Se oli oikeasti vähän karmivaa vaikka se kuulostaakin tässä koomiselta. Sitten vielä pyysin niitä näyttäytymään sillein ihan hiippailematta että voisin puhua niille järkeä, hahahaha! Minussa alkaa vissiin tapahtua henkistä kehitystä kun suhtaudun pelottaviin asioihin järkevämmin ja rohkeammin unissa. Ainakin tässä tapauksessa. Högö.

Katsoin tässä Nightwishin uutta videota Bye Bye Beautiful. Katsokaahan, tuommoinen tyttöbändi olisi kiva. Ja se kosketinsoittajanainen on niin jumalattoman upea että voisin hetkeksi lesboontua sen takia. Katsokaa nyt millainen tukka sillä on! Ihana.


np. Nightwish - Bye Bye Beautiful