Kuulkaas, ankkalammessamme on jokin vika. Se ei siis toimi. Tällä hetkellä ainakaan.

Näin toissayönä jännittävän dinosaurusunen mutten jaksa selostaa sitä kovin tarkkaan enää tähän koska olen jo kerran selostanut sen raasulaamalle. Kuitenkin piirtelin siinä samalla sitä dinoa välillä, fiksusti tein sille mm. koko ajan vaan isompia hampaita. Ja välillä kun se liikahti niin piti mennä taas piiloon ja palata piirtämään lisää myöhemmin. Ja jostain syystä tein siitä aluksi strutsimaisen, sitten ajattelin että eihän tää nyt näin käy ja lopulta siitä tuli aika paljonkin tämän näköinen:
1211991.jpg


Käsittääkseni dino olikin yhtäkkiä meidän ystävämme ja pakoili meidän kanssa hullua triceratopsia ja antoi tietysti asiaankuuluvaa dinoinfoa. Kaikkea sitä. Kannattaa tulla minun uniin seikkailemaan, aina tapahtuu jotain mielenkiintoista.
Näin muuten yhtenä toisena yönä jotain disturbing unessani, en tarkkaan muista mitä, mutta sen olisi pitänyt olla pelottava/karmaiseva/ahdistava mutten kuitenkaan pelännyt sitä. Tjaa.

Syy sille että kirjoitan tätä tähän aikaan, on että kävin aamulla töissä tunnin verran. Sitten menen illalla uudestaan. Tämä loppuviikko on töiden puolesta vähän hölmö kun olen ensin aamulla ja sitten illalla. Mutta viikonloppu on tällä kertaa vapaa.
Ja nyt pomppas sydän kurkkuun; posti tuli. Pitääkö sitä aina paiskoa postiluukusta?

PS. Käännös otsikkoon: älä kutita nukkuvaa dinoa (etenkään lyijykynällä tai muulla piirrosvälineellä)! Onko "dino" latinaa? Muu osa lauseesta kuitenkin on. Ja btw "dino" on yhtä kuin "fearfully great or terrible".


np. Herra Ylppö & Ihmiset - Sata vuotta

=+1>