Turhaa kai minun on viime keskiviikosta mitään raportoida kun kaikki on jo juoruttu? No, ehkä kerron silti jotain. Ensinnä mainittakoon, että erotin välillä sellaisia ilmaisuja kuten "Kautta Ainolan!", "HÅ HÅ HÅÅ!" ja "Minä olen herra." Mhöhööhöö. Hymyilytti. Kieltämättä meni osa tapahtumista jotenkin sumuisen mieleni ohi. Kaikki eteni muutenkin hurjaa vauhtia jonkinlaisen sumun läpi! Mutta muistan kuitenkin kaikkea olennaista. Havainnoin jopa humalassa yllättävän paljon pieniä asioita. Puhuin innokkaan narvinkin kanssa puhelimessa kunnes en enää kyennyt ja aloin nähdä kaiken kahtena. No hei, join poikien kanssa punaveenee! En kyllä nyt ihan taas muista mitä kaikkea siinä ehdin juoda tai miten paljon. Ilmeisesti tarpeeksi kuitenkin. Juu ja niin, aikaa siinä kului VÄHINTÄÄN 3 tuntia mutta tuntui paljon vähemmältä. Onkohan tullut blackouteja? Tjaa. No enivei, kiitos laamalle ja alpakalle hyvästä humalasta ja kaikesta.
Ainiin. Merkelöin silloin myös yhden miehen baarissa. "Mä oon stailisti." "Vittu että kiinnostaa, painu helvettiin." Sitten se sanoi minua pelottavaksi. Hö. Mitäs läksit, hähä.
Ihme ihmisiä sitä näkee. Siitä puheenollen, joku serkkuni mukaan empaattinen mies alkoi huolehtia nuokkuvasta olemuksestani yöbussissa. Veti se lopulta minut penkistäkin ylös kun sammuin siihen. Ezillai. Enkä tarvinnut edes sitä kossupullollista. Högö. Kautta Ainolan!
Niin ja hei! Apulanta oli tietenkin paras sillä keikalla, riehuttiin hulluna.

Kyllä muuten huomaa taas paluun arkeen: työtunteja tänään 11. Mutta kyllähän mää jaksan. Sitä paitsi uutena kannustuksena on hyvin etenevä rikastuminen ja lainan poismaksu -suunnitelma.
Muut suunnitelmat ja asiat tai jotkut semmoiset kylläkin ahdistaa. Mutta se nyt on suht tavallista. Aina silloin tällöin tulee joku vakitaustaahdistus. Tai joku? Emt. No semmoinen. Niin.

Muistahan sitten raasulaama että mennään jonnekin joskus katsomaan Jenniä!


EDIT//
Tosiaan, oltiin siskon pikkujouluissa lauantaina ja pelattiin juomapeliä. No sain siinä semmoisen kortin jonka mukaan piti esittää pantomiimina jokin ammatti ja juoda muistaakseni kolme jtn. Noh, ennenkuin ehdin edes aloittaa niin siskon miehen kaveri huusi että "Graafikko! Humanisti!"
HAHAHAHAHAHAHA! Is it really that obvious?


np. Lauri Tähkä & Elonkerjuu - Maailma on renki