Kävin eilen Onnelassa (voi laasti), ja näin ahdistavan paljon tuttuja. Pienet on piirit. Kävin tanssimassa (!!), odotin Justin Timberlake-biisiä mutta sitä ei ikinä tullut, yhyy. Joku ihme turkkilainen vainosi minua, aina kun käännyin katsomaan johonkin päin, joko se tuijotti suoraan päin tai sitten käveli ohi ja tuijotti. Ja tietty ohi mennessään piti vielä "tönäistä" sillain että hei, näätkö kun menen tästä ohi ja töllötän. Sitten kun olin kaverini kanssa tanssimassa katoin että miksi kaverillani on noin kummallinen ilme ja vilkaisin sitten taakseni niin joku TOINEN turkkilainen veti jotain muuveja siinä. En käsittääkseni viestittänyt mitään tanssiseuran puutteesta. Siirryin kauemmaksi. Sitten näin siellä yhden toisen kaverini (jonka kanssa yhteydenpito on vähän jäässä), joka piti sitten myöhemmin yöllä pelastaa jonkun ihme miehen kynsistä. Hehe, näin sen kaverini ja menin juttelemaan, katsoin sitä ihme tyyppiä että mitäs? Sitten kaverini kuiskasi että "vittu auta minuu, älä nyt vaan lähe siitä mihinkään!!" No, asia hoitui, eipä siinä mitään ihmeellistä ollutkaan. En tiiä miten se joutuu tommoisiin ihme tilanteisiin. Ja hän vielä seurustelee. Mut noh.
Enkä tiiä sitäkään että mikä vuosisatojen takainen kauna minulla on taksien kanssa, kun tällä kertaa jouduin merkelöimään yhden ohittelevan miehen. No, sekin asia hoitui! Sitten taksikuski oli puhelias nuorimies.

Tänään mummolla ollessani huomasin että Yle näyttää perjantaisin Johnny Depp -leffoja :') ihanaa! Eilinen leffa kylläkin meni ohi, ähymöhöhööhum.

Ainiin, näin taas viime yönä unta raasulaamasta. Ja tällä kertaa se oli kuin olikin kiihoittava seksiuni.
Joko uskoitte?
Ehehehehehee, tietysti uskoitte! No ei vaan ihan samassa aihepiirissä pysyttiin tässäkin unessa, eli siis näin unta että soitin raasikselle kännissä. En muista mistä puhuin, mutta gas oli tulossa tänne ryyppäämään (tietenkin) ylihuomenna. Sitten hän välillä puhui savolaisittain, kummaa.

Vittu kun en taas muista mitä muuta piti kirjoittaa. Stn!


np. Brick & Lace - Love Is Wicked