Nyt voin kirjoittaa teille. Niin kävin tosiaan siskon miehen synttäreillä ja oli aika kivaa, Terästetty maksaloorakin oli mukana! Booli oli hieman petollista ja sitten lähdettiin baariin, sisko oli kuskina, se kun ei voi nyt juoda. Oltaisiin kyllä jotenkin mahduttu kaikki autoon mutta noh, synttärisankarin serkku päätti sitten mennä takakonttiin! Siellä se oli koko matkan. Perille päästyä kuski tiedusteli:

"Kuuluks vähä musiikki sinne taakse?"
"Ei, tai siis kuulu, mut sillee mukavasti"
"Nukuitsie siellä?!"
"No joo"

Hitto että oli kyllä kummaa porukkaa baarissa :) johtuneeko lie siitä että oltiin Vantaan puolella, höhö. Ikärajakin taisi olla sen verran enemmän että minä ja Laura ei oltais päästy varmaan sisään ilman "avecceja" (itsehän olen käynyt kyseisessä paikassa 18-vuotiaana). Laura takertui niin tiukasti omaansa ettei se kyennyt kaivamaan kolikoita taskusta, ghöö. Itse asiassa minä menin ja pääsin ihan omin avuin sisään, ajattelin että siskon umpihumalaisesta miehestä olisi siinä tilanteessa vain haittaa.
Ei kauaa ehditty olla sisällä kun joku tyyppi tuli juttelemaan. En oikeen muista yhtään mistä se puhui, jotain kai kommentoi ja kyseli tietty että onko paikallisia vai turisteja plaaplaa ja jotain. Näytänköhän ulkopaikkakuntalaiselta?
Paettiin baaritiskille Lauran kans. Ja siinä olikin uusi satsi, kaksi kaljupäätä! I can't believe I just said satsi... no anyway! En oikeen muista mitä nekään sanoi, tai toinen oli itse asiassa hiljaa ja apaattisen näköinen ja toinen hölpötti jotain. Jestas.
No, meillä oli siinä sitten projektina tanssilattia ja sinne mentiin keikkumaan! Näkipä kyllä sielläkin kaikenlaista hiihtäjää, yksi oli puvussa ja jossain ihme liivissä tanssimassa ja jollain oli joku tuulipuvun tapainen. Ainiinjoo, jossain vaiheessa kun siitä lähdettiin rientämään takas baaritiskille niin joku tyyppi koitti ottaa kädestä kiinni ja sanoi/huusi "hei", en tietenkään nähnyt kuka tai mikä kun Laura veti toisesta kädestä tiskille päin, hehe. Olin näkevinäni silmäkulmasta jotain vaaleaa? *shrug* jäi sitten sekin mysteeriksi o_O
Oltiin siellä baarissa jtn kolmisen tuntia ja hilluttiin Lauran kanssa koko se aika, tuntui ihan kuin oltaisiin oltu vaan puoli tuntia. Sitten harmiteltiin kun sisko komensi meidät mukaansa. Käytti vielä tosi äidillistä tekniikkaa "Okei jää sitte tähä, mie lähen ilman teitä heippa!" No, päämajaan päästyämme huomattiin että jaa kello onkin jo yli neljä...

No mutta ei siitä sen enempää. Mistäs muusta minun piti kertoa. Ainakin se että menen huomenna Helsinkiin mutta senhän kaikki jo tietää. Kai?

Ainiin! Tänään tulee telkkarista Victoria's Secret Fashion Show 2007!


np. HIM - The Path