Katsoin tuossa telkkaria, ootteko ikinä katsoneet sitä Nigellan ruokaohjelmaa neloselta? Jaa ette? Jaa olette? No miten hyvänsä, niin sitä minä vaan että se Nigellahan on oikeasti kaunis ja jotenkin innokas ja fiilistelevä ruuanlaittaja. Ja ne ruuat on kivoja jaja. En yleensä jaksa katsoa mitään ruokaohjelmia mutta tuo on jotenkin mukava. Jaa, ehkä se on sitten minun tyylinen ruokaihminen? o_O

Haa, Nigella loppui ja vaihdoin sitten kanavaa YLE Teemalle, ja ensimmäisenä sieltä kuului:
"Ja sitten Turkuun, Varissuolle." Hööömh. No, mennään sitten.
Nytpä olen ainakin ihan itse nähnyt miten paljon Turun Varissuolla on maahanmuuttajia. Joku spesiaalikoulukin siellä on nähtävästi. No mitä tämä nyt sitten todistaa? Ei mitään. Jaa no, paitsi sen että varpuämmä ei ole valehtelija! Mhihihi.

Ja ne muuten puhuvat tuolla kielistä ja kieltenopettamisesta, kiinnostaa yhä enemmän (ei opetus kylläkään).

Näin muuten outoja ihmissuhdeunia, en muista niistä läheskään kaikkia. Yksi oli oikein haikea yhdestä etääntyneestä kaverista. Ja sitten lopussa olin jonkun tyypin kanssa menossa jonnekin mihin lie. Ja se tyyppi oli tuttu, mutten muista kuka. Ja vissiin oltiin siinä joku pari olevinaan? Ja se oli jotenkin outoa koska se oli joku semmoinen tuttu kenen kanssa ei voisi olla tai jtn. Mutta kun en muista kuka. No kuitenkin! Ihan lopussa oltiin bussipysäkillä ja se tyyppi meni jollekin läheiselle pihalle ja pölli sieltä pyörän. Sanoin että "Ootko ihan idiootti, vie se takas."
En muista miten se siitä eteni mutta sitten siihen tuli joitain muita ihmisiä. Minulla oli cokis-pullo kädessä (kas kun ei Pepsi). Sitten joku nainen siinä otti siitä pullosta kiinni ja sanoi että "Kiitti kun annat loput tästä mulle."
Luonnollisesti raivostuin :D Sanoin/huusin että en tosiaan anna, painu helvettiin. Siinä sitten taistelin sen kanssa ja uni taisi loppua ennen loppuratkaisua. Löinköhän sitä, mitä veikkaatte?
Joo-o, mietin vaan että mitähän tapahtuisi jos olisin humalassa ja joku tulisi viemään pulloa :/

Dumdum, lähden jonkun ajan päästä ostamaan muistitikkua.


np. Siiri Nordin - Viimeinen palanen