naat
06.12.2008 - 08:19
lossie shh, tiedä vaikka taloyhtiön valvojat lukevat näitäkin sivuja. kohta on merlen blogi kadonnut eikä kukaan saa merleenkään yhteyttä.

:) hassua kun katosin juurikin eilen. Mutta älkää huoliko, olen vaan kirjan lumoissa! Right now I'm merely taking a break.

Joo, ostin siis Twilight-kirjan eilen. Aivan. Nää on näitä minun fiilisostoksia- ja päätöksiä (fiilis ei pettänyt, tälläkään kertaa) Aloitin kunnolla lukemaan heti kun äiti ja miehensä lähti, eli joskus illalla 8-9. Luin niin kauan kunnes alkoi nukuttaa. Jatkoin heti kun puoliltapäivin heräsin. Ja nyt siis pidän ruokataukoa.

Huhhuh. Viimeks olin jostain, jota joku voisi sanoa populaarikulttuurin ilmiöksi, näin innoissani kun Potterit tulivat tietoisuuteeni.

Miten tää syöminenkin on nyt taas niin vaikeeta? Niin tosiaan, äiti kävi siis eilen ja toi kokonaisen vuoallisen lasagnea (siihen loppui mietinnät, mitä ruokaa tekisin viikonloppuna). Hän toi myös joulutorttuja, joulupipareita, patonkia, maitoa (wtf?), paperia, valokuvia, verhot, tontun, limsaa.
Sitten myös muutaman magneetin (Kuopiosta, jopa), niitä kun olen kaipaillut. Yhdessä niistä luki jotain elämänohjeen tapaista. Kommentti: "Sie kun aina mietit näitä tällasia."
En silleen tietyllä tapaa ainakaan usein puhu tietyistä asioista mutta äiti tietää silti.

Nii mitähän vielä piti kertoa, ajatukset karkailee. No, kai tämä riittänee. Niin no kävin täydentämässä ammatinvalinnanohkaustani joillain tehtävillä eilen.

Siis ei helvetti, tää kirja on jotain ihan uskomatonta. Ei varmasti uppoa kaikkiin mutta pfffff.


np. Paramore - Decode