Apulanta on huomenna täällä, voi muumio. Liput 8 €. Muumioiden kuningasmuumio, haluan mennä katsomaan, läähhähhäährääh. Houkuttelen yhtä kaveriani mukaan kun sekin tykkää Apulannasta. En osaisi mennä yksin baariin istumaan tyhjänpanttina ja lipittää jtn omenahässäkää kun muut ihmettelee että onko minut jätetty yksin vai etsinkö epätoivoisesti seuraa, kun oikeasti odotan vain että bändi alkaa soittaa. Krääh! Olisinpa mies nyt tällä hetkellä, ihmiset on niin tottuneita yksinäisiin miehiin baarissa. Mutnojoo! Iihhihii, ajatelkaas miten hykerryttävää olisi nähdä Apulanta kahdesti lyhyen ajan sisällä. Olisin nähnyt sen tämän vuoden aikana jo 4 kertaa :] Mhih.
Hö, suhteellisen uusi työkaverini sanoi että voi kyyditä minut, tai meidät, töihin tänään. Taisi huolestua eilen kun toikkaroin pyörällä kotiin, mhöhhöh. Sehän se kysyi minulta että menenkö niihin pikkujouluihin, haluaisin kyllä mennä. Tänään tuli lappu töistä niitä pikkujouluja koskien, pitäisi torstaihin mennessä ilmoittaa.  Saisinpa vaihdettua sen yhden pälliäisen kanssa sen lauantaivuoron. Ja juu tosiaan, meidän tuottelias firmamme kustantaaa meille ruuat siellä jouluissa. Ruokavaihtoehdot ovat nämä:

1. Porsaan sisäfilettä, kantarellikastiketta, röstiperunaa ja lämpimiä kasviksia
2. Savustettua lohta, punasipulipaprikahilloketta (mitä helvettiä?), tilliperunaa ja ranskankermassa haudutettua punajuurta

Kumman valitsisin! Oletetaan nyt siis että pääsen menemään.
Muikeaa tässä on myös se, että nuo ruuat sattumoisin meille tekee tuon aikaisemmin mainitsemani työkaverin poikaystävä. Hähhähää.

Otin vapauden korjata tässä pomoni kirjoitusvirheitä, kuten "kanttarelli", "lämpiä" ja "punasipuli-paprikahilloke". Hänen tekstejään on muutenkin aina hauska (ja joskus vaikea) lukea. Vai onko olemassa jokin punasipuli-paprika? Punasipulipaprikahilloke muutenkin kuulostaa vähän kyseenalaiselta, öö.

Ostin tänään kaupasta kokonaisen tertun panaaneja! Ostin myös panaanijukurttia ja Bebsiä. Olenbas panaaninen.

Jaahas! Palveluohjaajamme soitti että hän ottaakin minut kyytiin ja mennään hakemaan jotain konetta jostain, tässä on reilu vartti aikaa merkelöidä itsensä pihalle, hopihopi! Laitan vielä ohjelmia nauhalle ja teen eväitä ->


np. Juha Tapio - Ohikiitävää