Rakas blogi, päivästäni tuli juuri aivan saatanan paska. Kirjoitin äsken blogimerkinnän siitä, miten paska päiväni on tähän mennessä ollut, ja tämä kone teki jotain ja koko teksti hävisi. Kiitos! Kirjoitan nyt sen paskan uudestaan ja kiroilen kuin perkele, koittakaa kestää.
Niin, olin tänään töissä kerrostaloilla ja unohdin kolmen työkohteen avaimet siivouskomeroon, enkä näinollen päässyt enää takaisin sinne enkä minnekään muuallekaan. Vitutti. Kaikki tavarat jäi sinne, paitsi puhelin, joka onneksi oli taskussa. Soitin pomolle, joka soitti avainsedälle, joka tuli 50 minuutin päästä. Tunti työaikaa hukkaan. Vitutti. Itketti, en itkenyt. Sitten vielä olin sanonut rapun kirjaimen väärin, se oli E eikä D. Vitutti ja masensi. Löysin kuitenkin sen ukkelin helposti, ja sitten piristyin, koska hän näytti niin hauskalta. Jotenkin Bombadilmaiselta jopa?
Olen nyt kotona, tulin puoli tuntia sitten, ja vielä pitäis illalla mennä töissä käymään. Onneksi ei enää vituta. Ainakaan ihan niin paljoa. Tosin nyt kyrpii enemmän kuin hetki sitten koska koko helvetin teksti hävisi tuossa silloin aiemmin.

Näin eilen mainoksen Christina Aguilerasta ja hänen parfyymistaan. Hän näytti ihanalta. Aion mennä johonkin kauppaan testaamaan sitä tuoksua. En edes käytä hajuvesiä, paitsi n. 3 kertaa vuodessa. Mutta se johtuu yleensä siitä, etten muista. Mutta tuota pitää testata silti, jos sitä nyt mistään löytyy.

11393.jpg

Ja katsokaa mitä löysin: Coat of Arms
Merlau, Merlaud, Merlault, Merlazca, Merle, Merleau, Merlehan, Merlet, Merletti, Merli, Merla, Merlini, Merlinat, Merlich, Merlin, Merloni, Merlos, Merlot, Merlotti, Merly, Mermagen...

:]



np. Christina Aguilera - The Right Man