Onpa tullut taas nukuttua mielenkiintoisesti. Heräilin aamusella jotenkin puhelimen herätyksiin ja olin siinä puoliksi unessa vielä jollain lailla. Ilmeisesti siinä sitten luulin saaneeni tekstiviestin. Noh, kaikki päättyy siihen kun "herään" ns. kunnolla ja havahdun siihen että oikeasti siinä unissani olin kirjoittamassa vastausta tekstiviestiin jota en ollut saanut. En muista mitä siinä luki mutta sisältö oli kyllä otettu minun unesta. Oli aika vinkeä olo kun tämän huomasin. Pari typoakin oli mutta muuten ihan selkeä lause (mitä nyt sisältö tosiaan oli ihan omiaan). Sitten katsoin paniikissa että en kai vaan ollut lähettänyt sitä kellekään. En onneksi. Muistan kun siinä unen läpi vielä mietin jotenkin että on tääkin kun pitää viestejä kirjotella vaikka haluis/pitäis vielä nukkua kun kerkee. Sitten heräänkin kunnolla ja mietin että mitä helvettiä oikein olen tekemässä! Puhelin sivuun ja jatketaan nukkumista krooh.

Iskä avovaimoineen kävi ja ne oli täällä suht kauan (kolmisen tuntia, se on paljon tai jotain). Kuten aiemmin mainitsin, isäni on aikainen lintu ja saapui tälläkin kertaa paikalle reilu puoli tuntia ajoissa. Juuri ja juuri ehdin järkkäillä tarpeeksi! Sain sitten pöydän ja telkkarin. Tuo pöytä on tosi kiva, käy hyvin tänne, mhii. Vihdoin saan laittaa hedelmiä pöydälle ja pöytäliinan ja :]
Sitten iskä katteli Robinhood-mainoksia ja päätyi siihen tulokseen että kävelleenpäs sinne ostoksille. Olin että jaahas, mennään toki. "Ostetaan siulle se hedelmäastia mitä oot halunnut". No, ostamaan sitten mentiin o_O löytyi sopiva ja sitten se vielä kysyi että ostetaankos tähän vielä jotain ruokaa. "Ööö." Sain sitten vielä teetä ja spagettia ja väkisin halusi ostaa minulle sokeria ynnä muuta.
Niin ja ei ne edes koko viinamattoa huomanneet mutta mainitsin itse asiasta. En kylläkään sitä että siinä on juuri viinaa. Eipä sillä kyllä väliä olisi ollutkaan, tuossahan tuo viinapullojeni sisältöä tutkaili "Kyllä tää vaikuttaa ihan viinaa olevan." Että juu, hieman eri tasolla ovat vanhempani keskenään hermoilutasolla :)

Joo haha ja sitten parkkipaikalla kun ne oli lähdössä, niin se taloyhtiöjäsennaapuri mikä lie pyyhälsi ohi ja sanoi tuparimeluanteeksipyyntölapustani että "Tosi kiva oli se sun juttu, ihan kymppiplussa!" Hahahaha ei hemmetti. I'm baaaaaad. Noei mutta tosi mukava nainen on se.

Luikertelen tietämättäni tilanteesta kuin tilanteesta


np. Kapasiteettiyksikkö - Ota ne pois