Heräsin juuri. Menin joskus klo 14.30 nukkumaan, nousin ylös tunnin päästä viemään kirjeen läheiseen postilaatikkoon ja sitten nukuin nyt puoli yhdeksään asti. Enpä ole vastaavaa harjoittanut suht pitkään aikaan, viimeksi silloin kun kävin koulussa, enkä muista oliko se viime vuonna vai lukioaikaan.
Näin kaikkia hienoja unia, jotai en ikäväkseni muista ollenkaan. En ole viime aikoina muistanut oikein mitään uniani, enkä kyllä mitään muutakaan. Mikähän aivojani vaivaa. Ehkä olen oikeesti rappiolla, hoho. Hegoh.

Eilen oli jotain muutakin kirjoitettavaa tänne, käsittääkseni. Mutta arvatkaas muistanko mitä.

Olen vähän väsynyt. Jotenkin, laaja-alaisesti.

Ja vaikka töissä on nyt ollut hieman hektistä (saamarin iso tehdasalue, jolla ei osaa liikkua), niin siellä on ollut ihan mukavaakin, kun ei tule kytättyä kelloa että milloin pääsee pois. Ja siellä on mukavia äijöjä töissä. Etenkin se paloaseman setä. Mikä perkele niissä palomiehissä on, onko ne kaikki samanlaisia? Jos se vaikka kuuluu niiden koulutukseen. Tai sitten ne on jotenkin luonnostaan sellaisia. Ja logistiikan puolella on mielenkiintoinen tyyppi, joka on vähän äksy, mutta oikeastaan vaan esittää äksyä. Sekin on hurjan kiva. Muttamutta, voi halutessaan käsittääkseni olla aika kusipäinenkin kun sille päälle sattuu. Ja meidän pomoa se ei voi sietää. Hah, can't really blame 'im.

Mut no, menen pohtimaan mitä pitäisi pohtia tai jotain, enhän minä tiedä. Tiedän vaan mitä pitäisi tehdä: siivota ja piirtää. Ja lukea. Hurjasti kirjoja.


np. Korn - Bitch We Got A Problem