Ach, olihan uusi vuosi. Olin vauhdikkaalla päällä, mutta bussimatka baariin meinasi jo käydä kohtalokkaaksi, aloin tuntea överioloa. Mutta se meni sitten ohi kävelymatkalla bussipysäkiltä baariin, jonka edustalla pystyin jo juomaan lisää serkkuni pullosta. Sitten hummailtiin humalaisina, laitoin jännitäviä tekstiviestejä ja näin tuttuja ja kaikenlaista. Tanssin Kornia mm. Tai no, "tanssin", mitä lie riehuttiin. Niin tosiaan, mitäs minä joinkaan? Laskelmien mukaan yhden siiderin ja yhteisvoimin parhaan ystäväni kanssa ainakin 3 litraa boolia. Lisänä baarissa vähän vaikka ties mitä, mm. tuopillisen Long Island ice teata, aika hurjaa. Sitten sanailin kotimatkalla vähän vaikka kenen kanssa, mutta ilmeisesti suurimmaksi osaksi hyväntahtoisesti kun en saanut turpaani tai mitään? Jeahjeah.

Siispä.
Merle ajoittain baari-illan jälkeen/aikana/tiimellyksessä:
1179781.jpg

Ainiin ja ei tämä päivä ollutkaan masentava. Sitä vastoin ajatustyö oli aktiivista ja koin hieman oivalluksia. Hyvä niin. Nyt sitten voisin vähän koittaa rytmittää asioita, helpottaa mielialojakin. Käyn töissä, ulkoilen minkä voin/ehdin ja ennen kaikkea luen, piirrän ja ehkä opinkin jotain. Ja helmikuussa sitten Tampereelle Kornia katsomaan. Näin se on.

Kesää nyt odotan ja festareita. Ja talvi vasta alkoi. Aattona satoi lunta, nyt sitä on tuolla jonkun verran, ja on pakkanenkin yltynyt. Pitää seurailla että miten kauan kykenen pyöräilemään töihin, sen jälkeen otan käyttöön vanhan seutulippuni.

Sisko oli saanut synttärilahjaksi sen Hynysen kirjan. Meinasin jo kysyä siltä että mitenhän kauan meinaat lukea sitä (hän ei tunnetusti ole mikään aktiivinen lukijaihminen), niin hän ehtikin sanoa että luki sen jo, yhdeltä istumalta. Mahtaa olla hyvä kirja.

Kirjoista puheenollen, luin sen peikkokirjan reilu viikko sitten loppuun tms. Mutta en nyt vielä jaksa kirjoittaa siitä mtn. Palataan asiaan, ehkä.


np. Ismo Alanko - Pulu