Ei helvetti, näin taas viime yönä unta että raasulaama asuu meidän naapurissa. Tällä kertaa sain tietää sen jotenkin sattumalta. Sitten luonnollisestikin menin sinne hengailemaan (se oli muuten vanhempien asumus, ei Helsingin kämppä). Outoa oli tässä unessa se, ettei raasis näyttänyt yhtään itseltään, tuntomerkit olisi enemmänkin sopineet siihen hänen kaveriinsa (vaikken tiedä miltä hän näyttää). Mutta sitten hän yhtäkkiä näyttikin ihan Boro-enoltani! Puhuikin samalla tavalla. Joo ja, hehe, tämä on paras; vaatetus. Semmoinen ruskeakuvioinen kalsaripaita ja pitkät valkoiset kalsarit. Siinä se sitten istui koneella ja joi jotain, en muista mitä, ja höpötti outoja juttuja ajoittain. En muista sitäkään, mitä varsinaisesti tehtiin, juotiin viinaa ilmeisesti? Juu niin tehtiin, aloin humaltua jossain vaiheessa muistaakseni.
Sitten loppuvaiheessa tämä eteni jotenkin siihen että raasis näyttikin enemmän itseltään, joskin keijukaismaiselta. Sitten joukko hotelliväkeä tuli häntä ja minua hakemaan jollekin kostoreissulle. Raasis oli aika sekava kylläkin mutta lähti mukaan. Meidän piti kostaa joku apinan kaasuttaminen (näin unessa demonstraation tästä kaasuttamisesta vielä, se ei ollut ihan tavanomainen, apinan molempiin päihin laitettiin jotkut kaasuletkut). Sitten oltiinkin jossain katolla ja paikalla oli myös Jessica Biel sankarittarena, ja hän alkoi laulaa. Sitten hän muuttui jonkun toisen näköiseksi. Hän lauloi mm. jotain siitä että sai supervoimat joltain, en muista miltä, koska hän kouluttautui korkeatasoiseksi opettajaksi.
"Because I'm red!" Hänellä oli punavoittoinen vaatetus ja meikki.
Sitten hän yhtäkkiä avasi yläosansa ja hyppi sitten siellä katolla yläosattomissa ja lauloi. Näytti melkoiselta Sin City -maisemalta se.

Ainiin ja sitten tässä jossain välivaiheessa kävi sellainen aika kieroutunut tapahtuma. En muista mitä tapahtui, mutta saatiin kuitenkin raasiksen ja Albin kanssa lehmänraato aikaan. Humalassa oltiin kylläkin. No, seuraava aamu meni näin jotenkin: raasis makasi jonkun roskaläjän päällä, sitten minä menin katsomaan jotain, en muista mitä. Ja sitten Alb raahautui ulos jonkun terassin alta ja valitti krapulaa. Mielenkiintoista tässä oli se että nyt Alb oli jotenkin muuttunut lehmäksi, tai joksikin nautaeläimeksi kuitenkin. Joka oli tietenkin valkoinen. No sitten hän ilmeisesti halusi krapularuokaa, nimittäin hän meni ja puri lehmänraadolta pään irti ja alkoi sitä maiskuttaa (jotenkin se mahtui kokonaisena hänen suuhunsa). Raasis kommentoi roskaläjältään:
"Mitä helvettiä sinä teet, ei tuo ole sopivaa käytöstä lehmälle, herranjumala!"

Johonka Alb:
"Ole sinä hiljaa, perkele!", ja sylkäisi lehmän kallon suustaan terassin alle.

Ei ihan tavanomainen krapula-aamu, aye?

EDIT: Ainiin ainiin ainiin ainiin! Tilattiin parhaan ystäväni kanssa liput Kornin helmikuun keikalle!!!!! Minä lähden Tampereelle, terve!

Tässä yhteydessä on kuunneltava tätä:
np. Jenni Vartiainen - Malja