Jaa, aika kirjoittaa uudistuneeseen Vuodatukseen. Juuri pitkästä aikaa palasin katselemaan blogiani vain huomatakseni muutoksen. Miksi tää on muutettu? Lienee turha kysyä.

Nii ja kerta tämä nyt sitten on vuodatus niin vuodatan vähän. Minä en VIELÄKÄÄN saisi olla rauhassa ja keskittyä omiin asioihini ja omaan elämääni kun muut roikkuvat takinliepeissä ja helmoissa ja missä lie koko ajan kiinni. Kyllähän se ignorauskin onnistuu mutten ymmärrä miksi kaikenmaailman urpojen ylipäätänsä pitää änkeä hengitysetäisyydelle.

Mut ei siin midist, olen kuitenkin saanut luettua kirjoja. Juu-u, monikossa. Vihdoin! Sittenkun vielä alan piirtämään ni kaikki on jees. Tai ainakin lähtökohdat jeesinä olemiselle on kohdillaan. Alku ja perusta kaikelle. Ostinhan minä tuossa vesiliukoisia tusseja saadakseni lisäinnostusta kuvataiteiluun mutta se on nyt vähän jäänyt. Unohdin itse asiassa jotenkin?

Enkä ole ryypiskellyt. Ei sillä että ylipäänsäkään ryypiskelisin säännöllisesti, ainakaan nykyään. Olen ruvennut kyllä harrastamaan erinäisiä määriä punaviinilasillisia silloin tällöin. Ruokajuomana. Tai iltajuomana. Joskus "Pää kiinni, mie istun nyt tässä ja juon viiniä." Joulupäivänä kävin kaverin kanssa baarissa ja olin silleen tarpeeksi humalassa. Nyt tässä on oltu ja vatuloitu ja ties mitä tehty nini vois taas lähteä pitkästä aikaa johonkin ilakoimaan.

Tänään haaveilin taas kuvataidekoulusta kun meidän sairaalaan oli ilmestynyt taas uusi näyttely. Jonkun venakon maalauksia, ihania.

Mitähän minun horoskooppi tällä hetkellä sanoisi? Etsin jonkun, hetkonen.

Hetkosen kuluttua:

"Torstai on oiva päivä uskaliaalle unelmoinnille ja optimistisille tulevaisuudensuunnitelmille. Parasta päivässä on energia, joka tukee visioita paremmasta elämästä ja intensiivinen tunteen palo, joka kuljettaa meitä kohti unelmien toteutumista. Mikäli pystyt yhdistämään käytännöllisyyden ja organisointikyvyn tähän kaikkeen, luvassa voi olla suuria juttuja. Älä kuitenkaan tee vielä mitään sopimuksia tai päätöksiä tänään, vaan odota että mieli ja realiteetit kirkastuvat ensin."

Ahaa!


np. http://www.youtube.com/watch?v=myc_RViTHhY