Hohhotihoo, olen taas liekeissä huomenna. Ehkä teen näyttävän poistumisen ja liu'un palotankoa pitkin ylimmästä kerroksesta alas asti ja hypin välitasanteet demonstratiivisesti.
Ja piti taas vaihteeksi kommentoida pomoa tänään toimistolla, se meinasi jo pistää minut perjantaina tekemään semmosta suht isoa urakkaa. Sinne olisi päässyt vasta iltapäivällä ja hän meinasi että siellä oltaisiin ehkä viiteen asti. Ensinnäkin hänen aika-arvailut ei ikinä pidä paikkaansa, ja mikä tärkeintä, pikkujoulut alkaa klo 18.30 ja minua tullaan hakemaan kuuden aikaan. Sanoin siitä, ja sitten se sanoi että no onhan siinä viiden jälkeen puoltoista tuntia aikaa. Selitin vielä kertaalleen hänen blondiudelleen, että oletkohan ottanut huomioon matkat ja muut valmistautumiset, olis niinkun 45 min aikaa mennä kotiin jostain hevonkuusesta ja vaihtaa vaatteet ja tehdä kaikkea muuta mahdollista. Kyllä se sitten viimosellaan upposi siihen. Osaakohan se tajutakin välillä, mitä minulla on sanottavaa, vai johtuiko se palveluohjaajamme läsnäolosta? Tjaa. Ihme kanalja.

Liirumlaarum, luen tuota Draculaa taas, ja kun aloitin, en meinannut osata keskittyä, mömmö. Mutta kyl mää nyt. Huomenna aloitan työt puolen päivän jälkeen, että voihan tässä vielä valvoakin. Todennäköisesti vain luen. Ja poltan tupakkaa. Pitäisi muuten järjestellä sekasortoani jotenkin (kuten kaataa värivedet muutaman päivän lattialla lojuneesta vesivärikupista pois) ja täyttää tuntilappua. Ja pitäisikö minun soittaa siitä työpaikkavaihdoksesta? Är. En mie paljoo vaaji, mie tahon vaa rahhoo ja rakkautta!


np. Nightwish - Come Cover Me