Oli hieno mennä poro-serkun kanssa teatteriin joka on täynnä kikattavia teinityttöjä! + pari kärsivän näköistä nuortamiestä, vissiin oli heidät pakotettu mukaan. Minähän olen jo vanha.

Se oli siis semmoinen Twilight-henkinen, tämän päivän fantasiateinileffa, jossa oli susia. Eli Red Riding Hood. Välillä sitä oli vähän outoa katsoa kun eräänlainen pääosamies siinä näytti (näytti? muistutti?) aika paljon Numerolta. Ei nyt ihan mutta tarpeeksi:

 

 

Tuosta olisi tiettyjä juttuja poistamalla ja toisia lisäämällä saanut aika jännänkin elokuvan. Siitä puheenollen, tuli sitä vähän verrattua esim. semmoiseen ranskalaiseen leffaan kuin Le Pacte des Loups (jonka vasta äskettäin katsoin uudestaan). Piiiiiiiiiikkasen eri maailmoista. Mutta varmasti puree keneen tahansa tyttöön. Ainakin niihin, ketkä fanittaa Twilightia.

Tuo ohjaaja käyttää kyllä paljon random pohjoismaisia artisteja soundtrackeillaan. Tällä kertaa Fever Rayta, aiemmin ollut Blue Foundationia, Lykke Li:tä ja sen senmoista. Outo muija, tekee hömppäelokuvia, joissa on aina kuitenkin hyvä soundtrack.


np. Fever Ray - The Wolf