Kouvola. Vähän vaikea tässä kiteyttää mitenkään erityisen hyvin koko ilta/yötä/aamua. Mutta oli hurjan kivaa. Tapasin taas vain mukavia ihmisiä, juttelin paljon tuntemattomien kanssa, ja tuntemattomat tuli juttelemaan paljon meille, jopa poliisit, hohoo.
Ostin pullon Viña Maipoa, rosee-Merlot'ta. Onpa se hyvää. Olihan minulla myös salmaria ja siideri ja lonkero ja joku muukin juoma ja mitä lie. Ja sitten pari juttelukaveria lahjoitti meille kaikille kolmelle kaljatölkit. Perhana, omani taitaa vieläkin olla tuolla repussa. Minähän en juo kaljaa.

Mutta juu, olin humalassa, katsottiin hyvää bändiä ja kaikkea.
Juna kotiin lähti 8:38. Tarkoitus oli hillua kaupungilla siihen asti, mutta laitettiin kaverin kanssa ystäväisemme viiden junalla Helsinkiin, se kun oli täysin uupunut ja väsähtänyt. Jäätiin sitten vielä sen kaverimme kanssa juna-asemalle hengailemaan. Juotiinpa uudestaan humala, junataulut alkoi hyppiä silmissä. Sitten kun juna tuli, olin vieläkin humalassa. Kömmin sitten junaan, aloin kuunnella musiikkia ja laitoin jopa herätyksen kännykkään! Etten vaan menisi vahingossa junalla naattilaan asti. Noh, sammahdinkin siihen junaan, ja sen epämääräisen unen takaa kuulin silti musiikkiani. Enkä todellakaan tajua miten onnistuin heräämään juuri edellisen aseman kohdalla. Onneksi. Nukuin siis jonkun tunnin. Eikä sen jälkeen enää edes oikeastaan väsyttänyt. Kävelin kotiin juna-asemalta, kello oli 10 aamulla, kuuntelin Lapkon biisiä Kill Fuck Die ja poltin tupakkaa.
I wish I could kill, fuck, die 
and then be free.
Nukkumaan pääsin joskus 10 jälkeen ja nukuinkin viiteen asti. Olen valvonut siis yli vuorokauden. Hieman heikotti herätessä mutta nyt olo on itse asiassa aika hyvä pitkään aikaan. Varsin rento jos saisin sanoa.

Minulle jäi vielä vajaa pullo salmaria ja pohjat Merlot-pullostani jäljelle. Ja otinpa näköjään kaverinikin salmaripullon mukaan. Syystä jotta en tiedä. Parhaan ystävän omituinen maitosekoituskin näytti olleen minun repussani. Siihenkään en tiedä syytä.


np. Dauntless - Body Open Wide