Väsyttää. Nousin kolmelta ylös. Tekisipä mieli huutaa.

Niin, näin tuossa yöllä unia mutta muistan juuri nyt vaan yhden asian. Oli menossa kai jonkinlaiset pippalot, itse asiassa se oli joku laajempi juttu, yhdistettynä omituisesti talveen ja festareihin. Leiriytyminen talvella, voitte vaan kuvitella miten inhottavaa se oli kun kaikki oli vielä täysin tuubassa ja kaikki oli kylmää ja märkää ja yrh. Kaikki tapahtui joko kokonaan tai osittain isossa kartanontapaisessa rakennuksessa, jossa oli paikoittain hieman karmiva tunnelma. Mut niin, en muista kaikkia keitä siellä oli, mutta ainakin Loora ja jotain muita minun kavereita kai ja sitten ainakin varpune ja jotain. Sitten siinä oli jotain puhetta että kaasiksen pitäisi tulla sinne myös. Jostain syystä häntä ei huvittanut tulla. Kävin jossain tekemässä jotain outoa ja sitten kun tulin takaisin, oli varpunen saanut houkuteltua kaasiksen paikalle. Näky oli lievästi järkyttävä, nimittäin raasulaaman naama oli jotenkin osittain ikäänkuin palanut tai muuten vaan repeytynyt/epämuodostunut, ja toiselta puolelta valkea. Sanoin siihen sitten että:
"Mitä helv... mitä naamalles on tapahtunut?? Hetkinen, onko se se..."
"Allerginen reaktio taas, kyllä."

Öööööh.
Melkoinen allergia. Ja mitenniin taas? No, ilmeisesti moinen reaktio on tapahtunut aiemminkin. Ja itse asiassa muistelisin että olisin ihan pari päivää sitten nähnyt unessa jotain samankaltaista. Ainakin toissayönä tai sitä edellisenä yönä näin jotain muutakin unta kaasiksesta mutten muista mitä.
Toissayönä ainakin näin jotain aika häiritseviä unia, en muista mikä se yksi painajainen oli mutta yhdessä vaiheessa oli menossa jonkinlainen tapahtuma missä oli joku vanha pariskunta. Ja yhtäkkiä toiselle heistä tapahtui jotain kamalaa, en täysin muista mitä. Ja sitten joko tämän seurauksena tai muuten vaan heistä toisen pää räjähti. En ole pitkään aikaan nähnyt yhtä sairaita unia.

Hitsinvitsi, onnistuin äsken ennen koneelletuloa LUKEMAAN. Uskomatonta. Keskellä päivää, voitteko kuvitella? Mniin, luin pari Londonin novellia tuosta kirjasta.

Wäääääääääh ja haluan nähdä Tarzanin (Disney) uudestaan pitkästä aikaa. Omaksi haluan sen *lisää joululahjatoivelistaan* Soundtrackiakin olen vain ihan innoissani kuunnellut.


np. Phil Collins - You'll Be In My Heart :']