Söin eilen myöhäissynttärilakkakinuskikakkua. Päivän myöhässä, mut jees. Itse tiistaina join punaviiniä, hörps, sisko toi. Ja eilen maistelin saman rotuista valkoviiniä. Chileläistä.
Tein tänään 10 tunnin työpäivän, ja kumma kyllä ei edes väsyttänyt, eikä väsytä vieläkään. Ja huomenna saan juosta siellä, perhana soikoon. Ripustan pomon hirteen jossei se ala kohta tajuta aika -tilan koko -suhdetta. PrklMrkl. Mutta en kyllä ole yhtään ylimääräistä minuuttia töissä huomenna (paitsi aamulla periaatteessa koska menen tunnin aikaisemmin), koska haluan lähteä Helsinkiin mahdollisimman ajoissa. Helvetti kun aluksi oli puhe että voitaisiin päästä jo aamulla/aamupäivällä pois sieltä kun on niin pienet tilat, mutta nyt sieltä paljastuikin yllätyksiä. Joten saattaa mennä koko päivä. Roär, mgh. Periaatteessa saisin lähteä jo puol 2 koska menen aikaisemmin. Ja periaatteessa saisin lähteä vielä aikaisemmin koska se yks vamma lähti tänään aikaisemmin auton takia, dough. No mut joo liirumlaarum ei siitä enempää.

Helsingissä tapaan tärkeitä ihmisiä ja semmoista. Koitan ehkä viettää niitä synttäreitäkin jotenkin. En kyllä haluaisi ihan umpitunnelissa könytä keskustasta kotiin (siskon). Joten ehkä en sitten ole umpitunnelissa. Yksinkertaista. I'll see what I can do.

Kohta syön mansikkarahkaa.

//EDIT// Unohdin aivan; kävin Vuoksessa uimassa tuossa yksi päivä, kuin Rokan Antti ja Suen Tassu poikasina konsanaan. Olihan se aika kylmää (aluksi tuntui, että verenkierto lakkaa jaloista) mutta kyllä se siitä sitten. Sisko ei uskaltanut tulla kylmään veteen, khehe. Ei siinä kohtaa kyllä pitkälle voinut uida kun kaikenmaailman vesiheinät pyöri nilkoissa. Kävinpä kuitenkin, wih. Teepäs perässä, Allu-poika, let's see you swim in Aurajoki.


np. Avril Lavigne - Too Much To Ask