Narvi ja Merle matkaavat Britanniaan ja koluavat läpi koko saarivaltion (erityisen tarkasti he kulkevat Walesissa ja Skotlannissa). Suuri päämäärä on olla suurin osa ajasta täydessä tuubassa, juoden paikallista siideriä sun muita ölssejä, kuin myöskin viskiä Narvin vaatimuksesta, sekä viehkoilla aksentilla puhuvien skotti-irkkumuutevvaabrittimiesten kanssa.
Eräänä mitä todennäköisimmin sumuisena ja monella tapaa kosteana yönä Narvi ja Merle kohtaavat irlantilaisessa pubissa elämänsä miehet, jotka ovat toki punapäisiä. Ja ensimmäiset punapäät tähän mennessä. Käyttäkäämme ilmaisua tähän mennessä, sillä ovathan matkaajamme jo ehtineet käydä läpi koko muun Britannian, jonka joka osiossa on heillä myöskin elämänsä miehet. Skotlannissa parrakkaat kilttimiehet, Englannissa liituraitahousupojat ja Walesissa suloisia kurkkuäänteitä tuottavia strapping young ladeja. Ach!
Palatessaan irlantilaisesta pubistaan, Merle ja Narvi päättävät kokea elämyksiä matkallaan ja kelliä läheisellä niityllä. He eivät tietenkään huomioineet kylttiä, jossa lukee "PRIVATE PROPERTY!", vaan löhöävät ja kieriskelevät tyytyväisinä vehreällä patjallaan. Tällä välin paikalliset elämän miehet ovat ehtineet paikalle, kuin myöskin eräs kutsumattomampi henkilö! Nimittäin, äkkiä nummilta vyöryy iso, karvainen ja punapartainen kirvestä huitova kilttihameinen möykky, huutaen sankarittarillemme "Oi! You silly cows!"
Tässä vaiheessa Narvin runsaasta viinanjuonnista äitynyt maksakirroosi, joka on varsin yleistä Jousimiehillä, ottaa ylilyönnin, jolloin hänen hermostunut kieriskelynsä käy yhä holtittomammaksi. Tämän seurauksena, Merle stressaantuu niin paljon, että Ravuille tyypilliseen tapaan hänelle puhkeaa akuutti vatsahaava. Pian vihreällä niityllä sätkii kaksi hahmoa. Suuri parrakas möykky virnistää ja tokaisee "Aye."
Merle ja Narvi kuolevat rakkaiden brittimiestensä syliin. Heidän kuolonkorinansa kaikuu yli Britannian nummien ja laaksojen.

Miten onnellisia he olivatkaan!


np. Enya - Boadicea