Siis tiedän jo valmiiksi että tämä on täysin vainoharhaista ja jakomielistä, mutta sanonpa nyt kuitenkin. Tuntuu, että kaksi lähintä ystävääni tuntuu jotenkin kaukaisemmilta, ja/tai epähuomioivilta. Vituttaa. Mutta olenkin idiootti, vielä tämä ohi menee.
Noh, töissä ainakin kiitellään. For the time being.
Gaah, ja tulipa tässä mieleen, että sekin yksi. Siis. Blah, I spit on your tears. Kun en minä jaksa. Menkööt johonkin, pfff. Miksi pitää jos? Äh.. Jokainen lause jää ke..

No joo kyllä, minua nyt ottaa päähän ihan miedosti. Mutta ei se mitään, kuuluu vain ailahtelevaiseen luonteenlaatuun. Minun ei oikeastaan pitäisi kirjottaa jos olen vihainen. Tai ehkä nimenomaan silloin pitäisi. Jaa? No ihansama.

Tuntuu vähän jotenkin irralliselta. En oikeastaan osaa sanoa mikä olisi läheisessä yhteydessä minuun. Siis. En osaa selittää sitäkään.

Mutta se siitä. Alkaa tuntua typerältä jo tämä ihme meininki. Aivan kaikki tuntuu typerältä.

EDIT//
Okei, pieni lisäys tähän. Tämä on jo toinen tapaus. Kun viimeksi piti nähdä pitkästä aikaa yhden kaverin kanssa, suurin osa loppuajasta meni siihen, että hän kiemurteli uuden miessäätönsä kanssa. Että se siitä jälleennäkemisestä, toi sen vielä yöksikin sinne kämppäänsä. Ja nyt piti yhtä toista ystävää nähdä pitkästä aikaa, mutta nyt sekin taitaa peruuntua, yllätys yllätys, miehen takia. Vittu kiitti terve.


np. Apulanta - Routa