Kröhöm, tässä olen, palanneena ja silleen. Sain koneen takaisin. Tää oli kuulemma tosi pölyssä, että siitä muka olis ongelmat johtuneet. Saas ny nähä sitten. Uuden hiiren sain kylläkin. Ja joo tosiaan, tää kone ei enää hurise! Oli vissiin vähän enemmänkin sitä pölyä. Noh, jospa tämä nyt sitten toimisi.

Ette sitten tulleet Tampereelle yllättämään minua? No mutjuu Tampereella oli hienoa. Ja törmäsin Korn-faneihin melkein joka paikassa, ja jotenkin kummasti vielä tunnistin ne kaikki. Hmm.
Hurjaa menoa! Heiluin ja hypin kuin hullu ja sain kai välillä vähän osumaa mutta ei se mitään haitannut. Ach. Ja törkeän kuuma tuli. Jaja, sitten kun lähdettiin vaihdettiin paitaa lumikinoksen takana, mhöhö. Käytiin vuorotellen koska oltiin taksijonossa, hoho (tällä kertaa kuskia ei tarvinnut merkelöidä). Ja sitten baarissa, säädin jotain ihmeellistä juomieni kanssa ja SITTEN. Olin kaverin kanssa tupakoimassa ja sitten yhtäkkiä joku tyyppi hyppäsi meidän väliin, teki pari kiemurtelevaa tanssiliikettä minun edessä ja lähti pois. Katsoin siinä sitten vaan että jahasssss. Onneksi se ei sentään ihan kiinni iskenyt vaikka lähelle tulikin, öyh. Ihme porukkaa Tampereella.
Mutta hauskaa siellä oli :)

Nyt on sitten tämä viikko työstressinen, pitää duunata ja säätää ja vääntää ja kääntää. Möyh. No, saan ainakin enemmän rahaa, ahihi. Mutta toivottavasti ei tartte siirtää mitään lauantaille koska pääsisin ehkä kauppailemaan Lappeenrantaan silloin.

Ja kertokaahan nyt mitä olette tehneet poissaollessani!


np. Pariisin kevät - Pikku Huopalahti