Ei minulla kyllä krapulaa ole. Olen vaan tässä nyt ollut taas humalainen, ja ensi viikonloppuna on oltava taas kun sisko pitää tyttöjen iltaa.

Olipahan mielenkiintoinen viikonloppu, perjantaina alotettiin hieman siivoilua mutta väsymys iski ja sitten mentiin leffan kautta uneen. Kaverin kanssa siis. Eilen sitten juotiin jonkun verran viunaa. Molemmilla oli 7dl pullot Suomi-viinaa, jonka oli tarkoitus olla kahdelle päivälle, mutta ne menikin sitten kaikki melkein yhtenä päivänä. Jäi minunkin pulloon vielä pienet pohjat. Mut jaa, onhan tuota yli puoli litraa ainakin tullut juotua. Toleranssini on ehta suomalaisen. Ompelin myös housujani umpitunnelissa, olen minä sitten taitava. Langankin sain hyvin neulaan.

Juu tosiaan! Minulta irtosi baarissa kengästä kokonaan korko, enkä tosiaan tiedä miten ja missä. Mutta hienosti pärjäsin ilmankin, en edes huojunut, hoh. Vien kyllä mokomat murheenkryynit tällä kertaa kokonaan kauppaan, kerran olen jo käynyt niitä korjauttamassa ja nyt tahdon rahani takaisin. Sitä paitsi sitten voin ostaa yhdet puolet halvemmat kengät mitkä löysin eilen :) Uu nannannannaa.

Sitten öö, ilta/yö päättyi siihen että joku random tyyppi kyyditsi meidät mäkkäriin hakemaan ruokaa, sitten se ajelutti meitä melkein koko Kymenlaakson läpi, toi kotipihaan ja kiitti juttuseurasta. Ihme tilanteisiin minäki aina ajaudun. Ja/tai ihme seuraan! Sanotaanko näin.

Nyt on ihan levollinen mieli. Nii ja löysin jostain vanhasta laukusta 7€, tulee tarpeeseen. Huomenna toivon mukaan saan lisää kengät palauttamalla että voin elää jollain perjantaihin asti kun saan lisää rahaa. Sitten menenkin Klaukkalaan, Loora tulee kans!

:]

Olemassaolo tuntuu kummalliselta taas. Kai se on sitäkin sitten aina välillä mietittävä. Pitää vissiin hankkia elämä ettei tulisi mietittyä kaikkea mieltä hämmentävää. Krooh.


http://www.youtube.com/watch?v=U0CGsw6h60k