Huomenta. No oikeastaan nousin ylös tunti sitten jo. Mutta älkää nyt vaan kuvitelko että olisin nukkunut siihen asti yhtä menoa. Ehei! Menin aamulla 8 töihin yhdeksi tunniksi, sitten matkasin kylmissäni ja oudossa nuhakylmähikiolossa kotiin, keitin teetä, join teetä ja kävin nukkumaan (tapahtui klo 10 aikaan). Suunnittelin nukkuvani pari tuntia, ja heräsinkin puoli 12 aikaan muistaakseni vessaan, mutta sitten nukuin näköjään puoli kolmeen. Ja äiti on aina niin hauska. Hän tuli kotiin silloin puol 3, paukkasi huoneeseeni ja huusi "ämmä, millos meinaat töihin mennä!" "Kävin jo." Hå hå hå. Ja varpsnokalle tiedoksi, tällä kertaa hän ei tosissaan ämmitellyt. Jos nyt joku ei tajunnut. Tosin eipä se muutenkaan ämmittele, jtn muuta saattaa joskus sanoa. Hmm. Meillä on äitin kanssa usein niin ronskit jutut että naapurit varmaan leimaisivat meidät ongelmaperheeksi jos kuulisivat. Lienevätkö kuulleetkin?
   Täytyy muuten tässä samalla nyt mainita että äiti ei ole pitkään aikaan varsinaisesti vainonnut minua. Viikko sitten hieman huusi huoneen siivosta (siivosin sitä parhaillaan, vaikka sitä pitäisi nyt vielä siivota lisää), mutta ei nyt sen pahempaa. Olen saanut olla rauhassa. Onneksi sillä on tuo miehensä, ei kiinnitä kaikkea huomiota minuun. Ach!

Tuo äidin mies tuossa kertoi vähän aikaa sitten, että heidän koulussa oli joku oppilas, joka oli hurjan fiksu ja saikin koko koulun historian parhaimmat paperit. Kirjoitti ainakin 6 laudaturia ja sillai. Mutta, hän kuulemma alkoi juopottelemaan ja lopulta tappoi itsensä. Sanoin, että fiksuimmat ne kärsii eniten.
"Niin, se oli liian viisas."

Kuvitelkaa, mitä hänen pään sisällä on mahtanut liikkua, ja mitä hän on mahtanut tuntea. Kukaan ei ymmärrä, kukaan ei ole samaa tasoa. Ainakaan lähietäisyydellä. Kukaan ei näe asioita samalla tavalla, tai yhtä laajasti. Kukaan muu ei huomaa niitä asioita, jotka ovat häiritsevästi läsnä, mutta joille ei voi mitään. Mahdollisesti.

Luin muuten vähän Johnny Depp -kirjaani ennenkuin nukuin. Pääsin juuri Benny ja Joon -kohtaan :( enkä nyt sitten edes nähnyt koko leffaa, merkele.

Juu, ja menen tässä vielä töissä käymään vähän ajan päästä. Sama homma kuin eilen. Sitten mietin tässä että voisin piirtää. Juu.

On se jännä kun joku sanoo että soitellaan, ja minä en ikinä ole se, joka soittaa. Vaikka tuohan tarkoittaa molempia. En minä edes halua. Tässä tietyssä tapauksessa. En vastustakaan muttamutta. No, en osaa selittää. Aion nyt vaan olla, jospa saisin pitkästä aikaa keskittymiseni kääntymään lukemiseen.

Kirjoitan jotain hassunhauskaa joku kerta. Tai ehkä hykerryttävää, tahi muikeaa.


np. Korn - Here To Stay