Rytmillinen mielenrauhani on nyt järkkynyt. Miksi pitää soittaa puoli 9 aamulla juuri silloin kun olen käynyt 4 jälkeen nukkumaan? Miksi pitää ilmoittaa työaikoja -ja paikkoja päivän varoitusajalla? Vaikkei huominen parin tunnin rupeama aamusella nyt muita päivän hommia varsinaisesti häiritsekään, niin se häiritsee rytmiäni ja suunnitelmaani. En tykkää. Minun suunnitelmia ei saa sotkea! Aamulla otti päähän niin paljon etten taas saanut unta uudestaan vasta kun tunnin päästä.

Pakkanenkin paukahtelloo, nyt se on jo -8 selssiusta. Pitää varmaan siirtyä seutulippuun aiottua aikaisemmin. Katsotaan nyt. Voisinhan minä kävelläkin mutta se ei nyt tunnu varteenotettavalta vaihtoehdolta tuolla raiskausreitillä. Ja mitä jos kaupunki taas sekoaa ja sammuttaa katulamput?! Sitten sitä käveltäisiin autotiellä, näkemättä yhtään sen paremmin eteensä. Joo-o.

Ja nyt tuli taas joku budjettipohdinta. Tajusin että jaa, saatan tarvita uuden puhelimen, ja että keväällä/kesällä pitää matkustaa pääsykokeisiin. Ja senkään tähden en ota ainakaan niitä kolmea kohdetta enempää. Pitää tehdä ainakin kaksi matkaa Helsinkiin, ja ne on kalliita. Nyt pitää tehdä vähennyksiä joissain menoissa. Amk:n pääsykokeet kestää käsittääkseni vielä useamman kuin yhden päivän, kaksi tai kolme. Joten pomon pitää antaa vapaatakin, ezillai. Kyllä mää nyt jotenkin nää luikerran!


np. Steen1 - Varasta pomolta