Olipa vauhdikas, hauska, outo ja psykedeelinen polttaripäivä Helsingissä. Valvoin melkein 24 h, taitavaa. Ja aamun+aamupäivän aktiviteeteista oon vähän mustelmillakin, näytän hakatulta tuon käsivarren mustelman perusteella. Ja se tuli paint ball -sodasta, hoh.
   Ehkä tuolla maagisella seiskanumerolla oli jotain vaikutusta (päivämäärä siis 070707), oli sen verran erikoinen päivä. Ensinnäkin, ne ihmiset (yhteensä kaksi), joita olisin halunnut nähdä, mutten ollut varma voisinko, kävelivät sattumalta kadulla vastaan! Uskomatonta. Jos yksi mutta kaksi, siis ajatelkaa nyt. Tapasin mielenkiintoisia tuntemattomiakin, sekä pari muuta polttariporukkaa. Myöhäisillasta hengailin jonkun suomenruotsalaisen kanssa ja öö, niin. Ja eräässä tupakkahuoneessa tapasin aika riemastuttavan joensuulaisen tyypin. Se alkoi puhua mulle tisseistä ja huorista (kaikki alkoi yhdestä meidän polttariporukan naikkosesta), ja kysyi kuppikokoa ilmeisesti demonstraation vuoksi. Mietin jo, että onkohan se naatille sukua. Sillä oli vähän kihara tukkakin. Mutta puhui se jostain muistakin asioista, mm. Thaimaasta. Tosin sekin sitten johti huoriin ja. Kumma tyyppi. Mutta oli se muuten ihan hauska. Sinä päivänä kyllä kaikki oli ja olivat aika kummia, mutta loppukädessä hauskaa ja hauskoja.
   Ja olinhan tietty etenkin loppuillasta ihan humalassakin jos jonkunlaisessa. Merkelöinkin vähän, öyh. Päivä oli joka tapauksessa todella onnistunut ja huippu, jea. Ja seuraavana päivänä koomasin hotellilla ja siskon sohvalla, ennenkuin lähdin junalla kotiin illalla.
   Häät onkin sitten muutaman viikon päästä. Äitin pitäis alkaa väkertää minulle mekkoa sinne. Mekko-Merkele. Melkosta.

Söin tänään satsumaa kummituskartanon portailla.


np. Irina - Vastaukset