Kummipoika tänään kun katsottiin yhdessä Viidakkokirjaa, ja näkyi Susiäiti: "Sinä olet se susi, kummi." Niiiiiiiiiin.. o_O Sillä on aina ollut ihme heittoja, viime kesänäkin "Kummi, jos sattuu niin silloin pitää vaan nousta ylös, sitten ei enää satu." Joo-o?

Kävin siis vanhimman siskonpojan eli kummipojan synttäreillä tänään Klaukkalassa. Menin jo eilen ja olin yötä. Sisko olisi halunnut että jään toiseksikin yöksi. Muuten kyllä mutten jaksanut, sen verran taas heikottanut viime päivät sattuneesta syystä niin väsyy aika nopeasti. Eilen ennen lähtöä nukuin 3 h, sitten menin jo 10 illalla nukkumaan ja nukuin melkein 12 h. Nytkin huimaa ja väsyttää siihen tyyliin että ehkä tulee ensi yönäkin nukuttua. Paitsi että univelkojen pitäisi olla sen verran kuitatut että ehkä herään taas 8. Sinänsä ihan hyvä, jaksaisin/ehtisin mennä Looran kanssa vielä käymään Hulluilla päivillä keskustassa.

En oikeen tiiä mitä haluaisin tehdä missäkin järjestyksessä. Haluan sisustaa ja fiksata kämpän, eli haluan myös ostaa tänne juttuja. Mutta haluan myös olla stressaamatta ja tehdä jotain kivaa jonkun kanssa. Mutta en voi just nyt oikeen tehdä mitään, joten kai sitte ihan ensimmäiseksi "haluan" toipua. Tosin sekin varmaan pitää tehdä vähän viiveellä koska ensi viikonloppuna on perjantaille vähän menoa. Mutta ei tässä sitten mitään akuutimpaa pitäisi olla. Vittu kun ei jaksa näitäkään ajatuksia jäsennellä, koittakaa honata.

Enkö vois niinq saada parin viikon lomaa töistä, hmm?

 

np. Pendulum - Self vs Self