Väsyttää ja alakuloittaa koska nyt on hektiset vaatimukset edessä. Seuraava viikko töissä tulee olemaan v-mäinen koska on paljon vajausta ja minun pitäisi vielä siinä välissä hypätä hammaslääkäriin ja tehdä yhä vaan vaativampia tehtäviä KAHTEEN eri koulutukseen. Kiirettä pitää! Sitten on joulukuu ja tekeminen jatkuu mutta helpottaa. Kunhan vaan siis teen tarpeeksi koko ajan. Sitten saan veronpalautukset ja laitan säästöön ja ostan puuttuvia asioita, ja voin matkustaa vähän! Jouluna matkustan itä-suomeen, mutta voin matkustaa vielä muuallekin sitten ennen tai jälkeen sen. Viikko tosiaan menee idässä. Tai siis viikko (reilu) minulla on lomaa ja saan käyttää sen miten ja missä haluan mutta idästä se ainakin alkaa. TIiä sitte jos suuntaan sieltä ennen uutta vuotta vielä jonnekin muualle, koska äitillä on niin paljon työpäiviä siinä. Ni mitäpä minä yksinkään siellä montaa päivää olisin. Iskälle kai piti samalla reissulla mennä mutta siitä nyt ei ikinä tiiä.

Viime yönä näin hurjia unia, mm. sinisenä liekehtivistä puista. Olen aloittanut sisäisen transformaation. Alan hurjastelemaan. Mutta teen sen lempeästi niinkuin kaiken muunkin.

Haluaisin kuulkaa vähän äksöniä! Kohtaamisia. Niinkuin Mikkelissä viime viikonloppuna.

Kirjojakin pitäisi lukea. Hemmetti pitää alkaa kalenteria käyttämään kun on taas niin paljon muistettavaa. Heti kun löydän sen.

Taidanpa mennä vähän ulkoilemaan kaislikoiden siimekseen.

 

np. Garbage - Sex Is Not The Enemy