Hyvä herra raasulaama, olen ollut Helsingissä. Niin että ei tänne ehdi aina kirjoittaa.
Mutta nytpä kirjootan.

Kävin siis Helsingissä ja kävin paljon juomingeilla. Tai en paljon silleen, mutta kolme kertaa. Olinpa humalassakin. Krhm. Ja oli tosi kivaa hei. Näin muutamaa ystävää, se oli parasta.

Olin tänään ensimmäisen päivän töissä. Plaah. No meni se ihan kivasti, mutta aistin nyt jo alkavan tylsyyden. Siis kun ei minulla ole kärsivällisyyttä tehdä samanlaista hommaa liian pitkän aikaa. Tai riippuu vähän mitä tekee. Jos saisin rauhassa säätää jtn joidenkin tekstien kanssa vaikka tms niin okei. Mutta kun pitää porukassa hääriä puunaamassa isoa koulua. Taidan olla parempi yksintyöskentelijä. Tykkään ajoittain kyllä seurastakin mutta mites silloin kun haluan olla ihan yksin. Mitä sitten muka voi tehdä? Sitte olen pahantuulinen. Ja ei se nyt ole mukavaa. Ja tuossa työssä pitäisi olla vielä elokuuhun asti, ou jee.
Ja siis eihän se nyt siis mikään niin huono työpaikka ole. Kyllästyn vaan. Ja haluan olla itse vastuussa omista töistäni enkä tehdä muiden kanssa ja miettiä miten ne haluaa tehdä. Jaa, ehkä en jotenkin käänteisesti sitten siedä kritiikkiä? No mutta, muihin asioihin ennenkuin menee liian psykoanalyyttiseksi.

Thihi, näen kivoja asioita ensi viikonloppuna.

Ja tiedättekös, nyt voisin ruveta lukemaan kirjoja kesän aikana. Voin lukea monta!

Ainiin ja Alppu, pitää kertoa sulle Lontoon parista rakennuksesta, tai ainakin yhdestä.

Otan nyt taas tämän systeemin käyttöön kun ei tässäkään ole. Merlando sentään:


np: Lapko - Killer Whales