Ai herraisä, hoho, se palolaitos oli ehkä ahdistavin kokemus ikinä. Muistin taas, miltä sosiaalisten tilanteiden kammo tuntuu. No siis, niin, haha, menin sinne niiden palomiesten keittiöön ja meinasin pyörtyä siihen paikkaan (en ihastuksesta vaan pakokauhusta). Paikka oli TÄYNNÄ palomiehiä. Joka ikinen tuoli molempien pöytien ääressä ja pari muutakin paikkaa oli jonkun palomiehen valtaama. Menin siihen pällistelemään että voi luoja, eihän tuonne edes mahdu sekaan, ja no, sitten menin vaan. Ne katsoi innoissaan telkkaria ja mölisi keskenään. Mutta sitten ne kyllä väisti hyvin ponnekkaasti minua kun siinä haahuilin niiden keskellä (joka oli hyvinhyvinhyvinhyvin hämmentävää). Ne on koulutettu hyvin, buhah. Ei minusta päällepäin huomannut varmasti mitään, mutta pään sisällä jyskytti. Saattoi sen kyllä huomata siitä että olin hyvinhyvinhiljainen ja piti valmistautua etukäteen jos meinasin sanoa jotain jollekin. Ihan älytöntä, en ole piiiiiitkään aikaan mennyt lukkoon. Olihan siellä niiden joukossa kaksi ambulanssinaista mutta ne nyt ei pahemmin vaikuttaneet minun mielialaan mitenkään.
Miesten sieto -kykyni on tietyssä määrin rajallinen, en kestä kovin montaa kerralla. Riippuen kyllä minkälaiset miehet on kyseessä, ja siitä, mikä on minun osani tilanteessa. Mutta palomiehiä. Ngh.
   Ach niin, tosiaan, sitten toimistorakennus erikseen. Kun menin sinne, tuli siihen heti joku käsittääkseni nuohooja virnuilemaan. Moikkasin sitä kun se paineli pukuhuoneeseen, ja en nyt tiiä sanoiko se tämän minulle mutten nyt oikeen usko että se sen läheisen toimiston miehellekään sanoi: "Jos tolle puolelle tuut ni pääset miun kanssa saunaan."
Ööh! En luonnollisestikaan vastannut mitään kun en ajatellut että se puhui minulle. Sitten rupesin miettimään että hetkinen... voi luoja! Haha. Koomillista.

Ei tuo paikka nyt sinänsä niin kamalalta tuntunut kun sen hetken vaan, tottui siihen suht nopeasti. Eikä se varmastikaan seuraavalla kerralla tuntuisi paljon missään, kai. Mutta koitan silti välttää sinne yksin menemistä, högö.

Jaa, Losse, keksihän nimi Merlen ujolle variaatiolle.


np. Mokoma - Silmäterä