Halusin tulla tänne tekemään kiukkuitkukirjoituksen kotiin päästyäni mutta ihankuin olisin siinä heti ensimmäiseksi mitään konetta jaksanut avata.
Elikkä, tästä päivästä eteenpäin käyn nyt sitten töissä myös tuolla toisella puolella kaupunkia, en tiedä kuinka kauan. Toivottovasti en viikkoa pidempää sillä muistelin tänään että siellä yhdellä alueella pitäisi käydä lauantainakin >:/ siinä olikin ensimmäinen ärsytyksen aihe, ärsytys numero 1.
Okei hypätään! Let's rewind. Yöllä kun menin nukkumaan niin pyörin jotain kaksi tuntia kun mietin kaikkia seuraavan päivän ärsytyksiä ja olin aivan varma että joo voi vittu että huomisesta tulee paska päivä. Noh, sitten aamulla kun pääsin etenemään tähän paikkaan mikä on siellä hornankuusessa niin aloin hieman päästä yli ärsytyksestä numero 1., tiet oli aurattu ja oli jees poljeksia pyörällä. Ei päivä tuntunutkaan niin paskalta.
Nooooooo olin sitten siellä töissä. Kunnes. Mystisesti kännykkäni kuulokkeet menivät rikki, elikkä en voi varmaan enää ikinä kuunnella sillä radiota (=elinehto töissä). No nyt tuli se kiukku takaisin kun muistelen niitä kuulokkeita. VITTU >:[
Itse työpaikalla oli vielä suht ok lukuunottamatta lievää vitutusta.
Mutta sitten. Lähdin kotiin. Ah! Päivästä tuli kuin tulikin aika paska.

Jumalauta mikä tuisku ja tuiverrus. Ei siitä pyörällä polkemisesta enää mitään tullut, vaihteet meni tottakai jumiin vaikkei ollut edes pakkasta ehkä kuin 2 astetta, vissiin riitti se vitunmoinen lumimäärä. Ja hyvä että pyörät liikkui kun lumi tunkeutui lokasuojien väliin. No ei siinä mitään, kävelin sitten kotiin, ei siinä mennytkään kuin about 2 tuntia. Kävin kyllä kaupassakin siinä. Mutta joo, 2 h vastatuulessa ja lunta sataa naamaan _koko_ _ajan_. Takaraivossa vitutus kuulokkeista ja toisella puolella kaupunkia olemisesta ja mahdollisesta lauantaina tunnin takia taas toiselle puolelle kaupunkia polkemisesta. Sitten vielä väsytti ja oli nälkä ja yhyybuhuu. KIUKKU.

Selvisin lopulta kotiin, näytin lumimieheltä, samoin pyöräni. Sitten seinänaapuri tulikin juuri silloin ulos ovesta, näytin kyllä aika tyylikkäältä. "Moi."

Sitten söin ja nyt olen tässä ja tekisi mieli nukkua mutten voi, pitää saada unta yöllä.

Puuh. Olen vissiin vieläkin ihan jumissa kun piti urheilla kotiin tuolta hevonvitusta.

Ja tämä työasiakin. Siis voi jumalauta. Pomo kyselee että voisinkohan ainakin aluksi tehdä tuota paikkaa ennenkuin löytyy joku toinen, ei nuo ilmatkaan ole kovin talviset olleet eikä ole kylmäkään ollu. NI JUMALAUTA TOTTAKAI SILLOIN KUN MINUN PITÄISI ALOITTAA TÄMMÖNEN PROJEKTI NIIN TULEE JOKU VITUN LUMIMYRSKY.

Don't get me wrong, minä pidän lumesta, tänään se vaan aiheutti suurta kiukkua olosuhteiden johdosta.

Ja vittu taas tuolla sataa lunta, saa kyllä luvan lopettaa yöhön mennessä, minun pitää päästä huomennakin töihin. Jumavittusaatana. KUULOKKEET >:F

Kiitos.

Ps. Varpun blogi elää taas, menkää kattoo.

EDIT//
Unohdin kokonaan lisätä kiukunpuuskaani sen että pesukone ei vieläkään toimi, mrkl! Haluan pestä pyykkiäääääääääääääääääääää!

Senkin maailma, vielä minä sinulle näytän.


np. Stam1na - Sananen lihasta