Nyt olen taas vapaa ja ennen kaikkea omassa seurassani. Viikonloppu on mennyt lasten, tai lapsen aktiviteeteissa, huomenna töihin. Ostin eilen oranssin hyppynarun. En näköjään osaa hypätä sillä kovinkaan hitaasti. Enkä minä tiedä missä sen kanssa hyppisi, pitää käydä kokeilemassa onko alakerran "kuntosalissa" tarpeeksi korkea katto.

Kävin eilen myös naapurin rouvan luona katselemassa kirjoja, antaa niitä pois muuton takia. Nää mie otin:

James Clavell - Shogun

Margaret Mitchell - Tuulen viemää (vihdoin)

Khaled Hosseini - Tuhat loistavaa aurinkoa

D. H. Lawrence - Lady Chatterleyn rakastaja (vihdoin2)

Colleen McCullough - Kutsumus ja kiusaus

Barbara Taylor Bradford - Rahan ruhtinatar

Jacqueline Briskin - Kristallipalatsi

 

Nuo kaksi viimeistä on jotain jättikokoisia rakkaustarinakimpaleita. Tai en minä tiiä onko tuo Rahan ruhtinatar kovinkaan romanttinen, kai se sisältää enimmäkseen jonkinlaista naisen kamppailua, naapuri halusi että luen sen. Katsotaan nyt sitten. Kristallipalatsin otin sen takia että se sijoittuu tsaarinajan Venäjälle. Minulla on menossa nyt jonkinlainen Venäjä-kiehtoumus. En ihan täysin osaa vielä sanoa minkä laatuista kiehtoumus on. On siinä positiivisempi sävy kuin aiemmin.

Harmi kun ei ole alkuperäiskielellä nuo. Eli englanniksi. Minulla on kyllä lukematta tuossa myös pari vampyyrimössökirjaa (ei Twilight), ne olisi englanninkielisiä. Kuitenkin jatkanen noista suomenkielisistä nyt kun on Oksaset juuri luettu. Voi olla että aloitan tuosta Lady Chatterleysta, ilahduin sen verran nimittäin kun löysin sen. En ole koskaan siis lukenut sitä, siitä tuli vaan fläsäreitä opistoaikoihin, jolloin siitä oli joillain tunneilla jotain puhetta. Muistan sitten paremmin kun alan lukemaan.

 

np. http://www.youtube.com/watch?v=qNqQC7R_Me4