Huomenna lähden lievittämään koti(seutu)ikävää siskon muuttokuorman mukana, jesjes. Ja jotenkin tämän kaiken, jonkinlaisen vallitsevan olotilan, sekä erään lehden innoittamana sain jonkun kohtauksen ja päätin tehdä lime-omenahilloketta. Laitoin siihen minttuakin. Tunti sitten tohkeissani purkitin ja vien ne äitille ja siskolle. Sitä tuli juuri täydellisesti kahden pikkupurkin määrä! Tarkoittaen sitä etten saanut sitä itse paljoa maistettua, joten kai ne molemmat tulee syötyä samantien kun pääsee äidin luo. Ja tiettyhän hillokkeen maku ja koostumus muuttuu tuossa kun ne huomiseen asti nököttää purkissa. Innolla jännitämme mikä on lopputulos! Äitille esitin vaivihkaisen toiveen että saatavilla olisi vaniljajäätelöä kun tullaan. Eipä aavistanut yhtään että miksi, kjäh kjäh.

Kamala hinku laittaa purkit ja pullot täyteen värikkäitä ja meheviä hilloja ja! Losin innoittamana myös pihlajahyytelö alkoi kiinnostamaan.
Humhum, minä tarvitsen sen tupakeittiön.. 

En ole koskaan ennen edes tehnyt hilloa. Nii, saan tarpeeksi vahvan inspiraation ja saatan tehdä mitä vaan. Onhan se nähty. Turhan harvoin vaan.


np. Rihanna - What's my name?