Kaipa asioita kun asioita pitää vaan sitten käsitellä. Tätä nimenomaista mieltä vaivaavaa asiaa olen olevinaan käsitellyt ennenkin mutta en koskaan varmaan aivan loppuun asti. Itse asiassa asioita on useampia, mutta tämä yksi on tärkein, ja liittyy olennaisesti aivan kaikkeen.

Joten, blogiuudistusten saralta edessä on seuraavaa. Tästä tulee nyt määrittelemättömäksi ajaksi nk. valitusblogi. Lukekaa ihan omalla vastuullanne. Jos ette kykene lukemaan, tai pidätte lukemaanne ärsyttävänä tai muuten vaan typeränä, niin älkää vaivautuko ainakaan esittämään vastavalituksia asiasta, sillä minun pitää tehdä tämä. Aion pohtia täysin aivottomia ja typeriä asioita, mutta koska olen saanut niistä mielettömän riipan aikaiseksi, niin aion tehdä kaikkeni päästäkseni siitä eroon.

Yritän olla mahdollisimman avoin, ja toivon että tästä tulee jollain tapaa hedelmällinen prosessi jonka kautta pääsen jonkinlaiseen mielenrauhaan.

Usein kiitän itsepäisyyttäni. Mutten vieläkään manaa.

Prosessi kirjoitusmuodossaan alkanee lähipäivinä, ehkä jopa tunteina, who knows. I'll get back to you. Nyt menen tiskaamaan ainakin yhden astian.


np. Linkin Park - Wretches And Kings