Ihhihhii, minun piti tänään mennä töihin kymmeneksi. Noh! Äiti tuli herättämään puoli 11 aikaan "pitiks siun millo mennä töihin?"
Koitin unissani herätä ja tajuta kysymyksen, johon vastasin "Maanantaina"
"No nyt on maanantai"
Hiljaisuus
Rupesin siinä sitten miettimään, katsoin ihan kalenterista että tänään on varmasti maanantai. Uneni oli saanut pääni sekaisin. Sen siitä saa kun ei ole kunnollista aamunukkumisella varattuja vapaapäiviä. Kehoni luuli että no niin, nyt pitäisi jo olla se aamu, kun saa nukkua niin pitkään kuin haluaa! Mutta ei. Kömmin sitten ylös vieläkin sekaisin päivästä että voi perkele. Onneksi oltiin sovittu palveluohjaajani kanssa että hän tulee työpaikalle vähän myöhemmin kuin minä. Soitin sille että juu oon tässä itse vasta menossa. Sitä vaan nauratti, ja hän sanoi että "no tuupa sinne pihalle sitte ni mennää kahville!". Hahahahaha! Hänen sitten piti lähteä yhden aikaan pois niin minäkin lähdin ja kuten huomaatte olen tässä nyt kotona näin. Tehdään huomenna sitten vähän pidempi päivä. Ja olen koko päivän hänen kanssaan, elikkä pääsen autolla, wihii! Mutta pitää silti tänään vielä käydä siellä hornantuutissa.
Högö, puhuttiin muuten vielä niistä firman pikkujouluista ja hän sanoi että "perhana, lähetään!" Halutaan molemmat yhtä innokkaasti nähdä mitä siellä tapahtuu, meidän työntekijät on kuulemma aina viinailleet oikein kunnolla noissa pippaloissa. Kerran on koko porukka lentänyt jostain kapakasta ulos, hohoho. Tää työkaverini sitten sanoi että no hänpä ei voi mitään juodakaan kun on autolla kuitenkin, mutta lupautui sitten minua vahtimaan jos heittäydyn ihan Merlissimaksi. Savon jäkärä raahaa minut niskavilloista autoon ja kotia, hahaa! Hän sanoi että dialogi menisi varmaan jotenkin näin:
"Älä sie akka ala minuu määräämään, prkl!"
"Jumalauta kun alkaa kakarat hyppiä silmille, nyt kyllä lähet siitä!"

Joo-o!

Menen kohta lukemaan Draculaa, ettäs tiiätte.

Sisko sanoi tulevansa tänne silloin ennen kun lähden Helsinkiin, joten pääsen heidän kyydissä sinne sitten kun lähtevät takaisin. Meinasivat mennä iskälle ihan yöksi silloin (isäni asuu siis täällä päin myös). Minäkin haluaisin mennä... mutten voi. Eikä sinne me kaikki varmaan mahduttaisikaan. Tuota ajattellessani tuli silloin mieleen, että voisi kyllä mennä sinne yöksi tässä joku kerta issekseni. Siellä saisi olla hiljaa. Iskä on niin monella tavalla samanlainen kun minä. Kuvittelin jo, että voisin vaan olla siellä ihan rauhassa ja lukea ja varmasti piirtääkin. Siellä on aina rauhallista. Ja vaikka isäni on ollut mitä on, niin siellä pystyn aina rauhoittumaan jostain syystä.

Minusta tuntuu että olen sanonut liikaa, vaikken edes ole. Taidan olla hieman hullu! Joo.

Ainiin, pitää kysyä isältä että meneekö se isänpäivänä ukille. Voisin mennä mukaan.


np. Apulanta - Nukuttaja